Nezabudni podporiť zdieľaním alebo tlačidlom páči sa mi to.
Avokádová nátierka s červenou šošovicou

Avokádová nátierka s červenou šošovicou

Vlastnosti:
  • Vegetarián
Preferencie:

    Dôležité je, aby si mala avokádo zrelé.

    • 30 minút
    • Porcií 4
    • Stredný

    Ingrediencie

    Príprava

    Zdieľať

    Ako to ale zistíš? Stačí ho chytiť do ruky a trošku stlačiť prstami. Ak ho stlačíš, a je polomäkké je dozreté. Nesmie byť ani úplne mäkké a už vôbec nie tvrdé.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Avokádo olúp a daj do veľkej misky. Kôstku nevyhadzuj. Ak budeš mať hotovú pomazánku a dáš ju do chladničky, kôstku pridaj k nátierke a farba nátierky sa ti nezmení. K avokádu pridaj šťavu z citróna.

    2
    Hotovo

    Šalotku nakrájaj nadrobno. Cesnak roztlač nožom a zmiešaj so soľou. Zázvor nastrúhaj a všetko pridaj do rozmačkaného avokáda.

    3
    Hotovo

    Nakoniec ku avokádu vsyp vychladenú, uvarenú červenú šošovicu, nasekanú mätu, troška soli a čierneho korenia.

    Anna

    Ahojte, volám sa Anna a mám 30 rokov. Som veľmi rada, že môžem byť prostredníctvom mojich receptov súčasťou Akadémie krásy a RECEPTOV na chudnutie. Chcem vám ukázať, že sa dá variť nie len zdravo, ale aj chutne. Riadim sa príslovím: Si to, čo ješ. Verím, že veľa druhov ovocia, zeleniny či bylín má v sebe liečivú silu, čo najlepšie poznali naše staré mamy. Škoda, že v tomto modernom svete na to často zabúdame.

    predchádzajúci
    Červená paprika plnená quinoou a mozzarellou
    ďalší
    Nátierka z cvikly a cíceru s pečenou mrkvou a ligurčekom
    predchádzajúci
    Červená paprika plnená quinoou a mozzarellou
    ďalší
    Nátierka z cvikly a cíceru s pečenou mrkvou a ligurčekom

    Napíš, čo si myslíš o tomto RECEPTE