Nezabudni podporiť zdieľaním alebo tlačidlom páči sa mi to.

Zdieľaj tento recept s priateľmi:

Použi sociálne siete alebo si skopíruj tento odkaz

Ingrediencie

Kalkulačka porcií
200 g cícer v suchom stave
2 PL olivový olej
1 ČL soľ
Pikantná chuť
podľa chuti chilli korenie
podľa chuti údená paprika korenie
Orientálna chuť
podľa chuti citrónová kôra
podľa chuti provensálske korenie
Sladká chuť
podľa chuti javorový sirup
podľa chuti zázvor
podľa chuti škorica
Cícer pečený na 3 spôsoby

Cícer pečený na 3 spôsoby

Vlastnosti:
  • Bez laktózy
  • Bez lepku
  • Pikantné
  • Vegetarián
Preferencie:

    Túto dobrotu si môžeš vychutnať nie len večer pri televízií, ale aj ako prílohu do šalátov a polievok. Aký šalát si zvolíš, to už nechám na tebe.

    • 50
    • Porcií 4
    • Jednoduchý

    Ingrediencie

    • Pikantná chuť

    • Orientálna chuť

    • Sladká chuť

    Príprava

    Zdieľať

    Dnes ti ukážem 3 kombinácie chutí pečeného cíceru. Jedna bude orientálna, druhá pikantná a tretia sladká. Ktorú vyskúšaš ty?

    Verím, že si tento recept skúsiš pripraviť aj ty, a že ti bude chutiť.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Cícer opláchni, zalej vodou a nechaj moknúť počas noci.

    2
    Hotovo

    Na druhý deň vodu zlej, nalej novú a cícer uvar. Pokús sa ho uvariť al dente, aby nebol ani mäkký, ale ani tvrdý.

    3
    Hotovo

    Po uvarení nechaj cícer odkvapkať a vychladnúť.

    4
    Hotovo

    Olej zmiešaj so soľou a vybranou kombináciou korenia a pridaj cícer. Všetko spolu poriadne premiešaj.

    5
    Hotovo

    Rúru predhrej na 200°C, plech vylož s papierom na pečenie a vysyp naň cícer.

    6
    Hotovo

    Peč 30 -40 minút. Cícer musí byť chrumkavý a upečený dozlata. Sem tam ho môžeš poobracať.

    Anna

    Ahojte, volám sa Anna a mám 30 rokov. Som veľmi rada, že môžem byť prostredníctvom mojich receptov súčasťou Akadémie krásy a RECEPTOV na chudnutie. Chcem vám ukázať, že sa dá variť nie len zdravo, ale aj chutne. Riadim sa príslovím: Si to, čo ješ. Verím, že veľa druhov ovocia, zeleniny či bylín má v sebe liečivú silu, čo najlepšie poznali naše staré mamy. Škoda, že v tomto modernom svete na to často zabúdame.

    predchádzajúci
    Plnená maslová tekvica
    ďalší
    Grilované kuracie prsia na špajli
    predchádzajúci
    Plnená maslová tekvica
    ďalší
    Grilované kuracie prsia na špajli

    Napíš, čo si myslíš o tomto RECEPTE