Nezabudni podporiť zdieľaním alebo tlačidlom páči sa mi to.
Urob si tulipány, ktoré sa dajú jesť

Urob si tulipány, ktoré sa dajú jesť

Vlastnosti:
  • Vegetarián
Preferencie:

    Milujeme tulipány a preto sme skúšali urobiť kyticu z čerstvej zeleniny a byliniek.

    • 10 minút
    • Porcií 4
    • Jednoduchý

    Ingrediencie

    • Na tulipány

    • Na plnku

    Príprava

    Zdieľať

    Mali sme z nej veľkú radosť, až nám bolo ľúto ju zjesť. Ale už vieme, ako nabudúce prekvapíme hostí. Inšpiruj sa aj ty a pozri si návod na jarnú kyticu tulipánov z rajčín.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Veľké cherry rajčiny narež pomocou noža do kríža, do dvoch tretín ich dĺžky.

    2
    Hotovo

    Opačnou stranou lyžičky urob na druhej strane rajčiny dierku.

    3
    Hotovo

    Do dierky napichni stonku čerstvej pažítky.

    4
    Hotovo

    V miske zmiešaj tavený syr so soľou, čiernym korením a bazalkou.

    5
    Hotovo

    Pridaj aj nasekanú uhorku. Tulipániky poukladaj na tanier, môžeš ich zviazať s pažítkou a hotovo!

    DANKA

    predchádzajúci
    Nepečené karamelové rezy bez cukru
    ďalší
    Detoxikačný šalát s cottage cheesom a mandľami hotový za 5 minút
    predchádzajúci
    Nepečené karamelové rezy bez cukru
    ďalší
    Detoxikačný šalát s cottage cheesom a mandľami hotový za 5 minút

    Napíš, čo si myslíš o tomto RECEPTE