Nezabudni podporiť zdieľaním alebo tlačidlom páči sa mi to.
Kuracie Tandoori na cibuľke s ryžou

Kuracie Tandoori na cibuľke s ryžou

Preferencie:

    Ak chceš uvariť na obed či na večeru niečo iné a nezvyčajné, určite si prečítaj tento recept.

    • 30
    • Porcií 6
    • Stredný

    Ingrediencie

    Príprava

    Zdieľať

    Je iný, ako sme zvyknutí variť v našej slovenskej kuchyni. I napriek tomu som si ho obľúbila a preto ti ho odporúčam vyskúšať doma. Verím, že ti bude chutiť.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Kuracie mäso narež na menšie kúsky. Cibuľku olúp a nakrájaj na pásiky. Do misky si daj 2 lyžice masla, ku ktorému pridáš 2 lyžice Tandori korenia. Maslo poriadne premiešaj. Do misky s olejom pridaj pokrájané mäso, cibuľu a na jemno nakrájanú kápiu a paradajku. Všetko okoreň, osoľ a nechaj zabalené v chladničke odležať do nasledujúceho dňa.

    2
    Hotovo

    Do panvice Wok nalej trošku olivového oleja a po rozohriatí pridaj zmes mäska. To sprudka opeč, aby sa mäso zatiahlo. Hneď nato pridaj pol litra vývaru a počkaj kým vývar nezovrie. Do dvoch lyžíc múky pridaj 2 lyžice masla. Vymiešaj a po zovretí vývaru pridávaj zmes masla po lyžičkách na zahustenie. Povar ešte 10 minút a odstav z ohňa. Podávaj s ryžou.

    Anna

    Ahojte, volám sa Anna a mám 30 rokov. Som veľmi rada, že môžem byť prostredníctvom mojich receptov súčasťou Akadémie krásy a RECEPTOV na chudnutie. Chcem vám ukázať, že sa dá variť nie len zdravo, ale aj chutne. Riadim sa príslovím: Si to, čo ješ. Verím, že veľa druhov ovocia, zeleniny či bylín má v sebe liečivú silu, čo najlepšie poznali naše staré mamy. Škoda, že v tomto modernom svete na to často zabúdame.

    predchádzajúci
    Šalát s jahodami a kozím syrom
    ďalší
    Zeleninový šalát plný farieb s údeným lososom
    predchádzajúci
    Šalát s jahodami a kozím syrom
    ďalší
    Zeleninový šalát plný farieb s údeným lososom

    Napíš, čo si myslíš o tomto RECEPTE