Nezabudni podporiť zdieľaním alebo tlačidlom páči sa mi to.

Zdieľaj tento recept s priateľmi:

Použi sociálne siete alebo si skopíruj tento odkaz

Ingrediencie

Kalkulačka porcií
Korpus
100 g vlašské orechy
8 ks datle bez kôstky
1/2 ČL kakaové bôby nepražených
Plnka
10 ks datle
1 + 1/2 ks mango
3 ČL kakaové bôby nepražené
100 ml kokosový olej
Mangovo-ďatlová zdravá torta bez pečenia!

Mangovo-ďatlová zdravá torta bez pečenia!

Preferencie:

    Pripravila som si pre teba super jednoduchú dobrotu z čisto zdravých surovín.

    • 30 minút
    • Porcií 6
    • Stredný

    Ingrediencie

    • Korpus

    • Plnka

    Príprava

    Zdieľať

    Je veľmi dôležité použiť sladké dozreté mango. Koláčik sa podáva vychladený a necháva sa stuhnúť v mrazničke. Chceš sa inšpirovať? Tak zostaň so mnou a prečítaj si tento recept.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Rozmixuj si orechy s pokrájanými ďatlami a kakaovým práškom. Vytvorí sa ti lepkavá odrobina. Na spodok tortovej formy daj potravinovú fóliu. Tú poriadne zomkni o kraje tortovej formy. Na túto fóliu vysyp sypkú lepkavú zmes. Hmotu poriadne postláčaj dlaňami - vznikne ti korpus, na ktorý potom dáš náplň. Za ten čas daj korpus stuhnúť do mrazničky.

    2
    Hotovo

    Mango prerež na polovicu. Vyber kôstku a olúp ho. To potom daj do mixéra. K mangu prihoď ďatle, prilej kokosový olej a poriadne rozmixuj do hladka.

    3
    Hotovo

    Formu vyber z mrazničky a na korpus vlej 3/4 mangovej zmesi. Trošku musíš s formou zatriasť, aby sa rozprestrela po celej ploche korpusu (je tuhá). Pomôcť si môžeš i lyžicou.

    4
    Hotovo

    Do zvyšnej zmesi pridaj kakao a znova premixuj. Túto zmes daj na prvý krém. Natri ho vareškou jedným smerom. Vytvorí sa ti ,,mramorový,, dizajn. Tortu nakoniec nechaj vychladiť v chladničke a môžeš podávať.

    Anna

    Ahojte, volám sa Anna a mám 30 rokov. Som veľmi rada, že môžem byť prostredníctvom mojich receptov súčasťou Akadémie krásy a RECEPTOV na chudnutie. Chcem vám ukázať, že sa dá variť nie len zdravo, ale aj chutne. Riadim sa príslovím: Si to, čo ješ. Verím, že veľa druhov ovocia, zeleniny či bylín má v sebe liečivú silu, čo najlepšie poznali naše staré mamy. Škoda, že v tomto modernom svete na to často zabúdame.

    predchádzajúci
    Grilovaný baklažán s mozzarellou a cherry paradajkami
    ďalší
    Gratinovaná hokkaido tekvica so syrom
    predchádzajúci
    Grilovaný baklažán s mozzarellou a cherry paradajkami
    ďalší
    Gratinovaná hokkaido tekvica so syrom

    Napíš, čo si myslíš o tomto RECEPTE