• Domov
  • Mäso
  • Plnené kuracie prsia syrom feta a sušenými paradajkami
Nezabudni podporiť zdieľaním alebo tlačidlom páči sa mi to.
Plnené kuracie prsia syrom feta a sušenými paradajkami

Plnené kuracie prsia syrom feta a sušenými paradajkami

Vlastnosti:
  • Vysoký obsah bielkovín
Preferencie:

    Nie jeden výskum potvrdil, že paradajky dokážu znížiť riziko rakoviny prostaty u mužov.

    • 60 minút
    • Porcií 4
    • Náročný

    Ingrediencie

    Príprava

    Zdieľať

    Určite vieš, že paradajky sú veľmi zdravé. Majú priaznivý vplyv na metabolizmus tukov a cholesterolu. Sú bohaté na vodu a preto sú kaloricky veľmi chudobné. Vhodné ako súčasť redukčnej diéty pri znižovaní telesnej hmotnosti. Okrem surových paradajok si môžeš jedálny lístok spestriť sušenými paradajkami, či chutnou paradajkovou šťavou.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Kuracie prsia umy a narež tak, aby si si vytvorila kapsičku na plnku. Prsia osoľ z vonkajšej strany a okoreň čiernym korením.

    2
    Hotovo

    Vymiešaj si plnku zo syra Feta, sušených paradajok a čerstvej bazalky. Všetky tieto ingrediencie nakrájaj na drobno a spolu vymiešaj. Touto plnkou naplň kuracie prsia a bok prichyť špáratkom.

    3
    Hotovo

    Kuracie prsia opeč na troške olivového oleja dozlata z oboch strán pod pokrievkou.

    4
    Hotovo

    Podávaj nakrájané na kolieska s čerstvým zeleninovým šalátom.

    Anna

    Ahojte, volám sa Anna a mám 30 rokov. Som veľmi rada, že môžem byť prostredníctvom mojich receptov súčasťou Akadémie krásy a RECEPTOV na chudnutie. Chcem vám ukázať, že sa dá variť nie len zdravo, ale aj chutne. Riadim sa príslovím: Si to, čo ješ. Verím, že veľa druhov ovocia, zeleniny či bylín má v sebe liečivú silu, čo najlepšie poznali naše staré mamy. Škoda, že v tomto modernom svete na to často zabúdame.

    predchádzajúci
    Pizza pečená z polenty s farebnou zeleninou
    ďalší
    Zdravé zelené raňajky
    predchádzajúci
    Pizza pečená z polenty s farebnou zeleninou
    ďalší
    Zdravé zelené raňajky

    Napíš, čo si myslíš o tomto RECEPTE