Nezabudni podporiť zdieľaním alebo tlačidlom páči sa mi to.

Zdieľaj tento recept s priateľmi:

Použi sociálne siete alebo si skopíruj tento odkaz

Ingrediencie

Kalkulačka porcií
6 ks paradajka
1 ks tofu bazalkové
1 ks mozzarella
1 ks cesnak
2 ks šalotka
1 ks vajce
6 plátkov baklažán môžeme vynechať
podľa chuti zelené olivy
bazalka čerstvá
čierne korenie
soľ
Plnené paradajky so syrom a olivami

Plnené paradajky so syrom a olivami

Vlastnosti:
  • Vegetarián
Preferencie:

    Vedela si, že taká obyčajná paradajka pomáha tráveniu?

    • 30
    • Porcií 6
    • Stredný

    Ingrediencie

    Príprava

    Zdieľať

    Odporúča sa zjesť 2 paradajky denne. Výborne pôsobia pri pocite nafúknutého brucha a taktiež ako prevencia pred tvorbou žalúdočných vredov. Majú pozitívne účinky surové i varené.

    Dnes si ju pripravíme v teplom stave.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Paradajky umy, vrch zrež a vnútro vydlab. Rúru si predhrej na 200°C.

    2
    Hotovo

    Na olivovom oleji orestuj šalotku nakrájanú nadrobno, pridaj cesnak a nastrúhané bazalkové tofu. Zmes osoľ a okoreň čiernym korením. Sem tam premiešaj (10 minút).

    3
    Hotovo

    Zmes odstav a pridaj 1 vajíčko, olivy a nasekanú čerstvú bazalku.

    4
    Hotovo

    Ak máš rada baklažán, priprav si 6 tenkých plátkov. Tie osoľ a chvíľku počkaj. Pomôže odstrániť v baklažáne horkosť.

    5
    Hotovo

    Paradajky vlož do pekáča a naplň ich pripravenou zmesou. Každú paradajku zakry plátkom baklažánu a zvyškom vršku paradajky. Na dno pekáča daj trošku vody, paradajky pokvapkaj olivovým olejom, osoľ a okoreň. Peč cca. 25 minút.

    Anna

    Ahojte, volám sa Anna a mám 30 rokov. Som veľmi rada, že môžem byť prostredníctvom mojich receptov súčasťou Akadémie krásy a RECEPTOV na chudnutie. Chcem vám ukázať, že sa dá variť nie len zdravo, ale aj chutne. Riadim sa príslovím: Si to, čo ješ. Verím, že veľa druhov ovocia, zeleniny či bylín má v sebe liečivú silu, čo najlepšie poznali naše staré mamy. Škoda, že v tomto modernom svete na to často zabúdame.

    predchádzajúci
    Cícerove rizoto so špenátom a hubami
    ďalší
    Hliva na špargľovom pyré
    predchádzajúci
    Cícerove rizoto so špenátom a hubami
    ďalší
    Hliva na špargľovom pyré

    Napíš, čo si myslíš o tomto RECEPTE