Nezabudni podporiť zdieľaním alebo tlačidlom páči sa mi to.

Zdieľaj tento recept s priateľmi:

Použi sociálne siete alebo si skopíruj tento odkaz

Ingrediencie

Kalkulačka porcií
Jahodová limonáda s bazalkou a balsamicom
5 ks jahody
1 PL trstinový cukor
1PL bazalka
4-5 PL balsamico
ľad
perlivá voda
Citrónová limonáda
2 ks citrón
2 ks pomaranč
štipka morská soľ
2 PL javorový sirup
voda
ľad
Kivi - uhorková limonáda
6 ks kivi
1 ks šalátová uhorka
stévia
voda
Chutné limonády z ovocia: Jahodová, citrónová a kivi

Chutné limonády z ovocia: Jahodová, citrónová a kivi

Preferencie:

    V tomto článku nájdeš 3 druhy limonád z čerstvého ovocia.

    • 10 minút
    • Porcií 1
    • Stredný

    Ingrediencie

    • Jahodová limonáda s bazalkou a balsamicom

    • Citrónová limonáda

    • Kivi - uhorková limonáda

    Príprava

    Zdieľať

    Na tieto horúce dni sú osviežujúce a plné vitamínov. Servírovať ich môžeš pri letnej grilovačke, alebo len tak pri posedení s priateľmi. Určite si pochutnáš a nájdeš tú ,,svoju,, najviac obľúbenú.  Základom je veľký smäd.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Jahodová limonáda s bazalkou a balsamicom

    Do pohára z hrubého skla vlož očistené a umyté jahody. Pridaj cukor, balsamico ocot a pridaj lístky bazalky. Všetko spolu v pohári vhodným nástrojom rozmačkaj. Potom už len pridaj ľad, dolej perlivú vodu a zamiešaj.
    Pohár ozdob jahodou, lístkom z bazalky a pridaj slamku. Recept vynásob počtom osôb.

    2
    Hotovo

    Citrónová limonáda

    Do mixéru daj šťavu z citróna, pridaj olúpané pomaranče, soľ, javorový sirup a vodu. Všetko rozmixuj dovtedy, kým v limonáde nezostanú žiadne väčšie kúsky.

    Hotovú limonádu nalej do pohárov a pridaj ľad.

    3
    Hotovo

    Kivi - uhorková limonáda

    Do mixéra daj kivi, uhorku, stéviu a 2 šálky vody. Rozmixuj ovocie na hladké pyré ( 3 - 4 minúty). Zmes vlej do veľkého džbánu a pridaj 4 zvyšné šálky vody. Podávaj s tenkými plátkami kivi a ľadom.

    Anna

    Ahojte, volám sa Anna a mám 30 rokov. Som veľmi rada, že môžem byť prostredníctvom mojich receptov súčasťou Akadémie krásy a RECEPTOV na chudnutie. Chcem vám ukázať, že sa dá variť nie len zdravo, ale aj chutne. Riadim sa príslovím: Si to, čo ješ. Verím, že veľa druhov ovocia, zeleniny či bylín má v sebe liečivú silu, čo najlepšie poznali naše staré mamy. Škoda, že v tomto modernom svete na to často zabúdame.

    predchádzajúci
    Zeleninový šalát plný farieb s údeným lososom
    ďalší
    Talianske špagety s paradajkami
    predchádzajúci
    Zeleninový šalát plný farieb s údeným lososom
    ďalší
    Talianske špagety s paradajkami

    Napíš, čo si myslíš o tomto RECEPTE