Nezabudni podporiť zdieľaním alebo tlačidlom páči sa mi to.
Zelené fazuľky s pancettou, tofu a chilli

Zelené fazuľky s pancettou, tofu a chilli

Preferencie:

    Výhodou je, že ich môžeš konzumovať aj v zime, pretože sú chutné i po rozmrazení.

    • 30 minút
    • Porcií 4
    • Stredný

    Ingrediencie

    Príprava

    Zdieľať

    Veľa ľudí akosi zabúda na zelenú fazuľku. Ide vlastne o nedozreté plody fazúľ. Zelené fazuľky sa však nesmú konzumovať surové, pretože spôsobujú zdravotné problémy. Tepelne upravené sú však veľmi zdravé a pravidelným konzumovaním badať zlepšenie kvality nechtov, vlasov či pleti.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Na olivovom oleji si osmaž cibuľku nakrájanú na jemno spolu s pancettou. Následne pridaj rozmrazené zelené fazuľky a celé to osoľ a okoreň čiernym korením. Fazuľky restuj pár minút.

    2
    Hotovo

    Na druhej grilovacej panvici si osmaž tofu pokrájané na kocky, alebo na väčšie pásiky. Pridaj štipku soli, pretlačený cesnak a zopár sušených paradajok.

    3
    Hotovo

    Tofu s paradajkami presuň k fazuľke, nezabudni pridať ešte jednu lyžicu sójovej omáčky, lyžicu sladkej chilli omáčky a bylinky podľa vlastného výberu. Celé to pár minút ešte premiešaj a môžeš podávať!

    Anna

    Ahojte, volám sa Anna a mám 30 rokov. Som veľmi rada, že môžem byť prostredníctvom mojich receptov súčasťou Akadémie krásy a RECEPTOV na chudnutie. Chcem vám ukázať, že sa dá variť nie len zdravo, ale aj chutne. Riadim sa príslovím: Si to, čo ješ. Verím, že veľa druhov ovocia, zeleniny či bylín má v sebe liečivú silu, čo najlepšie poznali naše staré mamy. Škoda, že v tomto modernom svete na to často zabúdame.

    predchádzajúci
    Zdravé vegetariánske lasagne s tofu a špenátom
    ďalší
    Vajíčko pečené v avokáde a miešané vajíčka s avokádom a bylinkami
    predchádzajúci
    Zdravé vegetariánske lasagne s tofu a špenátom
    ďalší
    Vajíčko pečené v avokáde a miešané vajíčka s avokádom a bylinkami

    Napíš, čo si myslíš o tomto RECEPTE