Nezabudni podporiť zdieľaním alebo tlačidlom páči sa mi to.

Zdieľaj tento recept s priateľmi:

Použi sociálne siete alebo si skopíruj tento odkaz

Ingrediencie

Kalkulačka porcií
1 ks brokolica
1 ks vajce
5 PL ovsené vločky jemné
1 ks tavený syr
1 ks jarná cibuľka
olivový olej
soľ
čierne korenie
Chrenová plnka
1 ks cottage chesse
1 PL tvrdý syr strúhaný
1 ČL horčica
20 ks sušené paradajky nasekané nadrobno
Brokolicové lievance s chrenovou plnkou

Brokolicové lievance s chrenovou plnkou

Vlastnosti:
  • Vegetarián
Preferencie:

    Vedela si, že konzumáciou brokolice môže znížiť riziko infarktu?

    • 40
    • Porcií 4
    • Stredný

    Ingrediencie

    • Chrenová plnka

    Príprava

    Zdieľať

    Áno, táto zelenina je veľmi zdravá. Odborníci ju nazývajú aj superjedlom, pretože obsahuje látky bojujúce proti vzniku rakoviny. Štúdie poukazujú i na výsledky, kde si táto zelenina dokázala poradiť s osteoartritídou, najčastejšie sa vyskytujúcim sa typom artritídy.

    Dúfam, že máš brokolicu rada a že sa ti dnešný recept bude páčiť. Oplatí sa ju zaradiť do jedálnička.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Brokolicu si uvar v osolenej vode domäkka. Po vychladnutí ju popuč vidličkou.

    2
    Hotovo

    K brokolici pridaj vajíčko, cibuľku, syr, trošku olivového oleja, vločky, soľ a čierne korenie. Všetko trošku rozmixuj, aby sa ti vytvorila jemnejšia hmota.

    3
    Hotovo

    Rúru si predhrej na 175 stupňov, na plech daj papier na pečenie. Z cesta vytvor guličky, ktoré na papieri pritlačíš, aby ti vznikli malé placky. Cesto je troška lepkavé, ale upečie sa do tuha. Placky peč cca. 15 minút kým nebudú krásne zlatisté. Na konci daj program gril  (3 minútky).

    4
    Hotovo

    Plnka je veľmi jednoduchá. Všetky popísané suroviny poriadne vymiešaj a plnkou naplň hotové lievance.

    Anna

    Ahojte, volám sa Anna a mám 30 rokov. Som veľmi rada, že môžem byť prostredníctvom mojich receptov súčasťou Akadémie krásy a RECEPTOV na chudnutie. Chcem vám ukázať, že sa dá variť nie len zdravo, ale aj chutne. Riadim sa príslovím: Si to, čo ješ. Verím, že veľa druhov ovocia, zeleniny či bylín má v sebe liečivú silu, čo najlepšie poznali naše staré mamy. Škoda, že v tomto modernom svete na to často zabúdame.

    predchádzajúci
    Hliva na špargľovom pyré
    ďalší
    Pomazánka z pečeného baklažánu a kapie
    predchádzajúci
    Hliva na špargľovom pyré
    ďalší
    Pomazánka z pečeného baklažánu a kapie

    Napíš, čo si myslíš o tomto RECEPTE