• Zdieľať
  • 1 603 Počet videní
  • 60 minút
  • Porcií 4
  • Stredný

Zdieľaj tento recept s priateľmi:

Použi sociálne siete alebo si skopíruj tento odkaz

Ingrediencie

Kalkulačka porcií
4 ks paprika farebná kombinácia
1 hrnček quinoa
2 hrnčeky voda
8 ks vajce
160 g mozzarella
zopár cherry paradajky
podľa chuti cesnak
morská soľ
čierne korenie
Červená paprika plnená quinoou a mozzarellou

Červená paprika plnená quinoou a mozzarellou

Ak chceš aby to na tanieri vyzeralo krásne farebne, určite si priprav trojfarebný mix paprík (žltú, červenú a zelenú).

Preferencie:

    Ingrediencie

    Príprava

    Zdieľať

    Dnes som si pre teba pripravila veľmi chutný a zdravý recept.  Tak sa poď pozrieť, ako sa táto plnená paprika pripravuje.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Papriku zvrchu prerež tak, aby si ju mohla plniť  a vydlab z nej vnútro.

    2
    Hotovo

    Quinou opláchni, daj do hrnca a zalej vodou. Var cca. 15 minút na miernom ohni. Quinoa sa uvarí a voda ti zmizne.

    3
    Hotovo

    Medzi tým si v miske rozbi vajíčka, pridaj soľ, pretlačený cesnak, čierne korenie, mozzarellu, nakrájané cherry paradajky a hotovú quinou. Celú zmes premiešaj, ochutnaj, poprípade dochuť. Touto zmesou naplň všetky štyri papriky. Ak máš rada, pridaj zopár byliniek podľa vlastnej chuti.

    4
    Hotovo

    Plnené papriky preč 25 minút pri 190 stupňoch.

    Anna

    Ahojte, volám sa Anna a mám 30 rokov. Som veľmi rada, že môžem byť prostredníctvom mojich receptov súčasťou Akadémie krásy a RECEPTOV na chudnutie. Chcem vám ukázať, že sa dá variť nie len zdravo, ale aj chutne. Riadim sa príslovím: Si to, čo ješ. Verím, že veľa druhov ovocia, zeleniny či bylín má v sebe liečivú silu, čo najlepšie poznali naše staré mamy. Škoda, že v tomto modernom svete na to často zabúdame.

    predchádzajúci
    Zdravá pizza z karfiolového cesta
    ďalší
    Avokádová nátierka s červenou šošovicou
    predchádzajúci
    Zdravá pizza z karfiolového cesta
    ďalší
    Avokádová nátierka s červenou šošovicou

    Napíš, čo si myslíš o tomto RECEPTE