Ingrediencie
-
2 šálky mandľová múka300 g
-
2/3 šálky amarantová múka85 g (môžeš použiť aj tapiokový škrob)
-
2 PL ľanové semiačka
-
1 PL chia semiačka
-
3 ks vajce
-
1/4 šálky kokosové mlieko
-
1/4 šálky kokosový olej
-
1 PL javorový sirup
-
1 ČL jablčný ocot
-
1 ČL jedlá sóda
-
štipka morská soľ
Príprava
Kroky
1
Hotovo
|
Predhrej rúru na 180°C. Priprav si dve misky. |
2
Hotovo
|
V jednej zmiešaj všetky suché ingrediencie a v druhej rozšľahaj všetky mokré. |
3
Hotovo
|
Nasyp suché prísady do misky s mokrými a rozmiešaj ich až kým sa nespoja. |
4
Hotovo
|
Zmes umiestni do formy na pečenie, vlož do rúry a peč 30 – 40 min, kým nebude bochník chytať zlatistú farbu. |
5
Hotovo
|
Na skúšku pichni do stredu bochníka špajdlu alebo ihlicu. Ak na nej ostane prilepené cesto, ešte chvíľu nechaj chlebík piecť, inak môžeš vybrať a po vychladnutí konzumovať. |
Napíš, čo si myslíš o tomto RECEPTE