• Zdieľať
  • 4 373 Počet videní
  • 30 minút
  • Porcií 5
  • Stredný

Zdieľaj tento recept s priateľmi:

Použi sociálne siete alebo si skopíruj tento odkaz

Ingrediencie

Kalkulačka porcií
300 g ružičkový kel
1/3 brokolica
hrsť zelené fazuľky
1 ks mrkva
1/2 kaleráb
1/2 cibuľa
2 ks vajce
1/4 hrnčeka mlieko
kokosový olej
soľ
čierne korenie
Chutný zeleninový nákyp s ružičkovým kelom

Chutný zeleninový nákyp s ružičkovým kelom

Chceš si pripraviť ľahkú a zdravú večeru? Tak neváhaj a vyskúšaj tento zeleninový nákyp.

Preferencie:

    Ingrediencie

    Príprava

    Zdieľať

    Je plný vitamínov a samej dobrej zeleniny. Príprava je jednoduchá a pečenie ti nezaberie viac ako 30 minút.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Do jedného veľkého hrnca s osolenou vodou daj variť ružičkový kel, fazuľku, a brokolicu. Tú var tak, aby nebola rozvarená, ale skôr al dente. Medzi tým zapni rúru na 200 stupňov a nechaj ju rozohriať. Na panvicu vlej troška kokosového oleja. Olej nechaj rozohriať. Nakrájaj si cibuľku a orestuj ju na oleji. Mrkvu nakrájaj na plátky, alebo nastrúhaj na strúhadle spolu s kalerábom.

    2
    Hotovo

    Uvarenú zeleninu zamiešaj s mrkvou, kalerábom a opraženou cibuľkou. Zeleninu daj do zapekacej misy, vareškou ju zarovnaj a prelej vymiešanými vajíčkami s mliekom, soľou a čiernym korením.

    3
    Hotovo

    Zeleninu peč 30 minút v rozohriatej rúre.

    Anna

    Ahojte, volám sa Anna a mám 30 rokov. Som veľmi rada, že môžem byť prostredníctvom mojich receptov súčasťou Akadémie krásy a RECEPTOV na chudnutie. Chcem vám ukázať, že sa dá variť nie len zdravo, ale aj chutne. Riadim sa príslovím: Si to, čo ješ. Verím, že veľa druhov ovocia, zeleniny či bylín má v sebe liečivú silu, čo najlepšie poznali naše staré mamy. Škoda, že v tomto modernom svete na to často zabúdame.

    predchádzajúci
    Zelené SMOOTHIE na 3 spôsoby
    ďalší
    Zdravá pizza z karfiolového cesta
    predchádzajúci
    Zelené SMOOTHIE na 3 spôsoby
    ďalší
    Zdravá pizza z karfiolového cesta

    Napíš, čo si myslíš o tomto RECEPTE