• Zdieľať
  • 1 582 Počet videní
  • 30 minút
  • Porcií 4
  • Stredný

Zdieľaj tento recept s priateľmi:

Použi sociálne siete alebo si skopíruj tento odkaz

Ingrediencie

Kalkulačka porcií
1 hrnček ovsené vločky
1/2 hrnčeka pohánka
3 PL chia semiačka
4 PL kokosový olej
5 PL sušené mlieko
3 PL jablkové pyré
1 PL včelí med
1 PL vanilkový extrakt
2 hrste kokos strúhaný
2 hrste orechy
2 hrste brusnice
Upeč si svoje vlastné müsli a raňajkuj zdravo!

Upeč si svoje vlastné müsli a raňajkuj zdravo!

Určite si už počula o rôznych úvahách o tom, že nie sú müsli ako müsli.

Preferencie:

    Ingrediencie

    Príprava

    Zdieľať

    Mnoho z nich obsahuje veľa cukru a vôbec nie sú také málo kalorické a zdravé ako sa prezentujú. Preto som sa rozhodla, že ti ukážem návod na chutné domáce a možno si ich natoľko obľúbiš, že ich začneš piecť aj doma.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Vezmi si veľkú misku kde nasypeš ovsené vločky, sušenú pohánku a chia semienka.

    2
    Hotovo

    Pridaj sušené mlieko a roztopený kokosový olej. Rozmiešaj a postupne pridávaj jablkové pyré, med, vanilkový extrakt, sušený kokos, brusinky a orechy.

    3
    Hotovo

    Oriešky si zvoľ podľa vlastného výberu. Na plech daj papier na pečenie a začni vrstviť rovnomerne zmes.

    4
    Hotovo

    Peč v rúre pri 160 stupňoch približne 30 minút. Sem tam rúru otvor a vločky premiešaj, aby sa opiekli z každej strany.

    5
    Hotovo

    Po vychladnutí môžeš túto dobrotu vyskúšať. Vynikajúce sú na raňajky s mliekom, alebo jogutom a čerstvým ovocím.

    Anna

    Ahojte, volám sa Anna a mám 30 rokov. Som veľmi rada, že môžem byť prostredníctvom mojich receptov súčasťou Akadémie krásy a RECEPTOV na chudnutie. Chcem vám ukázať, že sa dá variť nie len zdravo, ale aj chutne. Riadim sa príslovím: Si to, čo ješ. Verím, že veľa druhov ovocia, zeleniny či bylín má v sebe liečivú silu, čo najlepšie poznali naše staré mamy. Škoda, že v tomto modernom svete na to často zabúdame.

    predchádzajúci
    Zelerovo kurací šalát s broskyňou
    ďalší
    Halušky zo špenátu a medvedieho cesnaku s bryndzou
    predchádzajúci
    Zelerovo kurací šalát s broskyňou
    ďalší
    Halušky zo špenátu a medvedieho cesnaku s bryndzou

    Napíš, čo si myslíš o tomto RECEPTE