Ingrediencie
-
350 g zelené fazuľky
-
1 ks tofuchilli príchuť
-
6 ks sušené paradajky
-
1 ks cibuľa
-
1 strúčik cesnak
-
1 PL sójová omáčka
-
1 PL chilli omáčkasweet
-
100 g pancetta
-
podľa chuti bylinky
-
soľ
-
čierne korenie
Príprava
Veľa ľudí akosi zabúda na zelenú fazuľku. Ide vlastne o nedozreté plody fazúľ. Zelené fazuľky sa však nesmú konzumovať surové, pretože spôsobujú zdravotné problémy. Tepelne upravené sú však veľmi zdravé a pravidelným konzumovaním badať zlepšenie kvality nechtov, vlasov či pleti.
Kroky
1
Hotovo
|
Na olivovom oleji si osmaž cibuľku nakrájanú na jemno spolu s pancettou. Následne pridaj rozmrazené zelené fazuľky a celé to osoľ a okoreň čiernym korením. Fazuľky restuj pár minút. |
2
Hotovo
|
Na druhej grilovacej panvici si osmaž tofu pokrájané na kocky, alebo na väčšie pásiky. Pridaj štipku soli, pretlačený cesnak a zopár sušených paradajok. |
3
Hotovo
|
Tofu s paradajkami presuň k fazuľke, nezabudni pridať ešte jednu lyžicu sójovej omáčky, lyžicu sladkej chilli omáčky a bylinky podľa vlastného výberu. Celé to pár minút ešte premiešaj a môžeš podávať! |